Zwarte Wandklok Ø 70 CM, Metaal Met Romeinse Cijfers

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 129,00

Uitverkocht

E-mail zodra de voorraad beschikbaar is

Artikelnummer: 32448 Categorieën: , ,
Als je op zoek bent naar een echt effectieve wandklok , kies dan dit ontwerp van het Franse merk Mandee. Dit is een designklok geïnspireerd op de meest trendy trends. Een vintage klok kan de schoonheid van elk interieur naar voren halen, zodat je hem met succes in de gang kunt gebruiken, of als een klok voor de woonkamer of woonkamer.
Wanneer u voor dit product kiest , kiest u een uniek item , een uniek ornament en natuurlijk functionele en essentiële decoratieve klok. Vorm, grondstof en natuurlijk kleur zijn de grootste troeven. Zwarte klokken van metaal zijn een must-have decoratief element van de afgelopen maanden.
De klok is erin gemaaktbestendig, solide metaal , dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat het snel wordt vernietigd. Zeker, zo’n stijlvolle wandklok is het waard om lang thuis te hebben, omdat hij niet snel uit de mode raakt.

zwarte-wandklok-o-70-cm-metaal-met-romeinse-cijfers

Producteigenschappen:
design wandklok in vintage stijl
zeer grote klok, perfect als klok voor de woonkamer, woonkamer of keuken
duurzame en slijtvaste metalen klokconstructie
zwarte decoratieve klok, aangedreven door AA-batterij