Inbouwhaard / Wandhaard Mat Zwart H-Line 3D 120 x 46 CM

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 

 700,00

Artikelnummer: BIO0002 Categorieën: , ,
Bio-ethanol haard wandmontage / inbouwhaard BIOHEAT 1200 x 460 S-LINE ZWART

Bio-ethanol haarden kunnen aan de muur worden gehangen, inbouwhaarden, wandhaarden, hoekhaarden kunnen worden geïnstalleerd in een appartement, huis of kantoor. Bio-ethanol haarden met natuurlijke vlammen, brandhout, zullen de traditionele hout gestookte haarden, die een schoorsteen nodig hebben, vervangen. Biobrandstof haarden BIOETHANOLHAARDEN biobrandstof haarden ruime keuze aan modellen en kleuren, moderne technologie, hoge kwaliteit en lage prijs.

Realistische vlam

Biologische haard met een eenvoudige en moderne uitstraling, dat is de originele decoratie van elk interieur. Door de elegante vorm kunt u de inrichting van zowel de woonkamer als de slaapkamer accentueren.

Bio-ethanolbranden zijn de allernieuwste industriële ontwikkeling op het gebied van milieu-impact. De bio-ethanol haard gebruikt alternatieve brandstoffen, die 100% hernieuwbaar zijn, waardoor het een milieuvriendelijk vuur is. Bio-ethanol haarden zijn de ultieme moderne, moderne haarden. Dit is duidelijk te zien bij installatie, aangezien ze volledig vrij zijn van rookgasafvoer en leidingen. Ideaal als secundaire warmtebron of als middelpunt van elke ruimte.

Afmetingen: hoogte 46 cm, breedte 120 cm, totale diepte 15 cm. Gewicht: 18 kg. Capaciteit van elke brander ongeveer 0,4 l
De kit bevat: biohaard met drie branders, bevestiging set, gebruikershandleiding, 1 liter 2e generatie biobrandstoffen met PZH-certificaat & aromatyzer.

GRATIS VERZENDEN : LEVERTIJD 1 – 12 WERKDAGEN
GARANTIE : 3 JAAR