Zoro Industriële Loft Hanglamp

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 160,00

Artikelnummer: APP261 Categorieën: ,
Moderne plafondlamp, gemaakt met oog voor detail. De geometrische stijl waarin het is gemaakt, is perfect voor moderne, minimalistische loft- of industriële interieurs. Voor de fabricage van de lamp is gebruik gemaakt van het beste staal, dat in de volgende productiefase meerdere malen is bedekt met een laag antistatisch glazuur. Hierdoor kon een ideaal oppervlak worden verkregen, bestand tegen krassen en eventuele schaafwonden of mechanische schade.
De lamp is niet alleen een lichtbron, het is vooral een decoratief element van elk huis. Moderne lampmodellen vullen het interieur van elke woonkamer, slaapkamer, keuken, kamer prachtig.
Technische Gegevens
Model: APP257-4C
Type lamp: Plafond – hangend
Afmetingen regendouche: 40cm x 40cm
Gebruikte draad: E14
Dichtheidsklasse: Gebrek aan informatie
Stroomvoorziening: Netwerk
Lichtbron inbegrepen: Nee

 

zoro-industriele-loft-hanglamp-afmetingen

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zoro Industriële Loft Hanglamp” te beoordelen