Moderne Zilveren Acrylglas 3D Wandklok XL 60 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 69,95

Artikelnummer: 30221 Categorieën: ,
Een unieke en moderne wandklok. Zijn eenvoud en schoonheid fascineert iedereen die naar hem kijkt. Gemaakt van glanzend acrylglas. Het past perfect in elk interieur, het is niet alleen een klok maar een mooie decoratie van uw woonkamer of kantoor. Perfect als een geschenk.
KLOK AANBEVOLEN DOOR – INTERIEUR DECORATOREN

moderne-zilveren-acrylglas-wandklok-xl-60-cm-1

SPECIFICATIES:
Klok van PMMA GLOSS acrylglas Acrylglas heeft een moderne esthetische uitstraling, is lichter en vele malen sterker dan natuurlijk glas. Het is erg decoratief en reflecteert het zonlicht heel goed. Dankzij de weerstand tegen UV-straling en externe omstandigheden, vereist het geen speciaal onderhoud en behoudt het zijn eigenschappen zeer lang.
Wijzerplaat – PMMA acrylglas – Kleur: spiegel
Kleuren wijzers: ZWART
Vloeiend QUARTZ-MECHANISME
Totale belichtingsgrootte: 60 cm x 60 cm
Afmetingen: diameter van de schijf zelf 11 cm x 11 cm
DE STANDAARD KLOKKLEUR BIJ AANBIEDING IS: SPIEGEL – ZWART (mogelijke kleurverandering)
De klokmontage is snel en handig. De pointer disc is voor haakmontage. Decoratieve elementen worden met montagetape aan de muur bevestigd. Elk element is afgeplakt. De klok heeft een sjabloon – hierdoor kun je de elementen precies op de muur plaatsen.
NA AANKOOP ONTVANGT U
Wandklok met extra elementen,
Vergadering sjabloon,
Bewijs van aankoop
De klok is verpakt in een elegante doos