Zara Wandklok Wit Met Romeinse Cijfers Ø 78 CM

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 199,95

Artikelnummer: 45628 Categorieën: , ,
Wandklok voor de woonkamer, wandklok met Romeinse cijfers, wit, Ø 78 cm. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die functionele en praktische decoratieve elementen in huis waardeert. De wandklok behoort absoluut tot die dingen die het huis van een stipte persoon niet mag missen.

 

zara-wandklok-wit-met-romeinse-cijfers-o-78-cm-1

Wandklok voor de woonkamer, wandklok met Romeinse cijfers, wit, met een diameter van 78 cm, wordt vooral gekenmerkt door gemakkelijke tijdmeting (leesbare cijfers), extreem stil mechanisme, modieuze kleuren en origineel design. De lichte en leesbare wijzerplaat zorgt ervoor dat de klok uiterst praktisch is, de tijdloze kleuren garanderen dat de klok perfect past bij elke maat van het interieur, ongeacht kleur en stijl. Het modieuze ontwerp van de klok geeft karakter aan elk appartement. De wandklok past perfect bij zowel de kinderkamer als elke andere kamer.
Het geheel is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, wat zorgt voor voldoening door gebruik. Een wandklok is ook een geweldig en erg handig idee voor een cadeau voor elke gelegenheid.
Producteigenschappen:
de klok is gemaakt van de beste materialen,
extreem stil mechanisme,
modieus ontwerp,
leesbaar schild
totale afmetingen: diameter (cm): 78,
werkt op batterijen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zara Wandklok Wit Met Romeinse Cijfers Ø 78 CM” te beoordelen