Zal Moderne Led Ring Hanglamp Met Afstandsbediening

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 299,95

Artikelnummer: APP752-30-40-50 Categorieën: ,
De lamp is gemaakt van hoogwaardig metaal dat bestand is tegen krassen of mechanische beschadigingen. De unieke, minimalistische vorm van de armatuur draagt ​​bij aan het karakter en de stijl. Dankzij het gebruik van de ledstrip verbruikt de lamp zeer weinig energie en heeft deze een zeer lange levensduur.
Met behulp van de afstandsbediening kunnen we zeer soepel zowel de intensiteit als de kleur van het licht veranderen, de set bevat aaa batterij afstandsbediening. De lengte van de kabels kan vrij worden aangepast, afhankelijk van uw fantasie.
Het unieke uiterlijk sluit geen enkele opstelling uit – de eenvoudige stijl zorgt ervoor dat de lamp in elk type kamer past, of het nu een keuken, woonkamer of slaapkamer is.
Batterijen zijn niet inbegrepen in het pakket.
Product Eigenschappen
Model:
APP752-30-40-50
Soort lamp:
Plafond – hangend
Dimensies:
110 x 97 cm
Toegepaste draad:
Geïntegreerde LED-bron
Stroomvoorziening:
Netspanning ~ 220V – ~ 240V
Lichtbron inbegrepen:
Ja
Aantal lichtpunten:
3

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zal Moderne Led Ring Hanglamp Met Afstandsbediening” te beoordelen