Zaga Kristallen Plafondlamp

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

399.00

Artikelnummer: 392203 Categorieën: ,
Het plafond is gemaakt van hoogwaardig metaal dat bestand is tegen krassen of mechanische beschadigingen. Het hele karakter en de elegante tonen worden toegevoegd door de kristallen die over bijna het hele oppervlak van de lamp zijn verspreid.
Ondanks zijn elegante uiterlijk past de lamp ook perfect in elk ander decor. De lengte van de kettingen kan naar eigen inzicht worden aangepast.
Het unieke uiterlijk sluit geen enkele opstelling uit – de eenvoudige stijl zorgt ervoor dat de lamp in elk type kamer past, of het nu een keuken, woonkamer of slaapkamer is.
Technische Gegevens
Model: 392203
Soort lamp: Plafond – hangend
Dimensies: 70 x 70 x 31 cm
Gebruikte draad: E14
Lichtbron inbegrepen: Nee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zaga Kristallen Plafondlamp” te beoordelen