Wit Biohaard Vrijstaand / Hangend 90 x 40 CM

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 450,00

De constructie van de biohaard is gemaakt van Zweeds staal, gepoedercoat met hittebestendige verf in zwarte structuurmat (uitsparing) en het buitenste deel in witte structuurmat. Lineaire haard van geborsteld roestvrij staal.
Een gesloten biohaard met gesloten zijkanten, ontworpen om aan de muur te hangen. De biohaard is perfect voor zowel klassieke als moderne interieurs.
Lineaire oven in de vorm van één container, 524 mm breed, met dubbele wanden en een bodem. Gemaakt van RVS met een inhoud van circa 0,75 liter. De biobrandstof zal in real time ongeveer 1 uur en 50 minuten branden op een volledig ondergelopen brander (we waarschuwen voor fictieve tijden op het niveau van 4 of zelfs 9 uur).
De standaard biohaard BOX bevat poten van staal, gelakt met hittebestendige verf in wit structureel mat. Dankzij de poten die aan de biohaard zijn bevestigd, kan deze op elk vlak oppervlak worden geplaatst, zoals de vloer, het terras, het balkon, de tafel of de ladekast.
Het Duitse TüV-certificaat garandeert het veilige gebruik van de biohaard. De brander heeft een absorberende inzet (veilige bio-inzet), die een langzamere en gelijkmatige verbranding van biobrandstof mogelijk maakt. Dubbele wanden en bodem elimineren het risico van ontzegeling van de brander. Een niveau-indicator voor biobrandstof is in de container gemonteerd om het risico op morsen van vloeistof te minimaliseren. Met zo’n brede brander is de veiligste en meest effectieve manier om te blussen het gebruik van de onafhankelijke bosmaaier die bij de set is inbegrepen.
Aandacht !
Voor de gebruikte brander kunnen we een schuifafsluiter kopen, waardoor u de grootte van de haard vrij kunt aanpassen. De demper wordt op de brander geplaatst en met de hendel over de brander bewogen om de verbrandingskamer te verkleinen. De kosten van een dergelijke klep zijn PLN 20 en zijn beschikbaar in het gedeelte met accessoires.
Bij demontage van de poten kan de biohaard standaard aan de muur worden gehangen.
De biohaard wordt opgehangen met behulp van de bijgevoegde twee muurpluggen. Het uitsparingdeel komt bij het ophangen niet in contact met de muur, wat de veiligheid positief beïnvloedt. De biohaard kan aan een gipskartonwand worden gehangen (de set bevat echter alleen stenen muurpluggen).
Wees voorzichtig als het gaat om het installeren van een biohaard in de buurt van de meubels. De warmte van de biohaard stijgt, waardoor de objecten die zich boven de biohaard bevinden het meest worden blootgesteld. Wanneer u een tv-toestel boven een biohaard installeert, raden we de afstand tussen de apparaten aan, de grootte van de opening hangt af van de installatiemethode van beide apparaten (hangend aan de muur of ingebouwd) en de omstandigheden (raamlocatie, communicatieroute of de grootte van de kamer).
In de set met biohaard zit de zogenaamde Aromatizer, d.w.z. een kleine metalen standaard die in de biohaard moet worden geplaatst, in een van de hoeken, zodat de vlammen deze niet verbranden. Een minimale hoeveelheid water en een paar druppels geurolie worden in de schotel gegoten. Onder invloed van temperatuur komt de geur vrij, waardoor je kunt genieten van de voordelen van aromatherapie. De set bevat geen geurolie (oliën verkrijgbaar in de categorie Accessoires).
Afmetingen: hoogte 40 cm, breedte 90 cm, diepte 12 cm. Gewicht 12,5 kg. 
Set bevat:
bio open haard;
set poten met vilten kussentjes;
brander met TüV-veiligheidscertificaat;
montagekit;
vlamdovende handgreep;
trechter;
handleiding;
1l 2e generatie biobrandstof met PZH-certificaat;

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wit Biohaard Vrijstaand / Hangend 90 x 40 CM” te beoordelen