Will Grijs – Zwart 3D Wandklok Ø 60 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 75,00

Artikelnummer: WIL6658 Categorieën: ,
De klok is gemaakt van acrylglas PMMA GLOSS. Acrylglas heeft een moderne esthetische uitstraling, is lichter en vele malen sterker dan natuurlijk glas. Het is erg decoratief en reflecteert perfect zonlicht. Dankzij zijn bestendigheid tegen UV-straling en externe omstandigheden, vereist het geen speciaal onderhoud en behoudt het zijn eigenschappen gedurende zeer lange tijd.
Wijzerplaat – acrylglas PMMA hoogglans
Cijfers: zwarte kleur
Indexen: grijs – zwarte kleur
Wijzer kleur: ZWART
Stromende MECHANISME KWARTS
Totale belichtingsgrootte: 60cm x 60cm
Afmetingen: diameter van de schijf zelf 11 cm x 11 cm
Het monteren van de klok is snel en gemakkelijk. De wijzerplaat met wijzers kan aan een haak worden bevestigd. Decoratieve elementen worden met een montagetape aan de muur bevestigd. Elk element is afgeplakt. De klok heeft een sjabloon – hierdoor kun je de elementen precies op de muur plaatsen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Will Grijs – Zwart 3D Wandklok Ø 60 CM” te beoordelen