Horloge Met Een Wekker En Zichtbaar Mechanisme, Stil, Zwart

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

179.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Artikelnummer: 49413 Categorie:
Horloge met een wekker en zichtbaar mechanisme, stil, zwart . Wanneer u accessoires voor uw droominterieur kiest, is het de moeite waard om naast een product met een interessant ontwerp aandacht te besteden aan de functionaliteit ervan. Een gadget die beide functies kan combineren, is absoluut een horloge. Zie zelf dat je met zijn hulp het uiterlijk van je slaapkamer eenvoudig en snel kunt aanvullen met een unieke touch!

 

horloge-met-een-wekker-en-zichtbaar-mechanisme-stil-zwart

 

Het wekkerhorloge van Mandee is een product met een unieke, interessante uitstraling . Het horloge is uitgerust met een zichtbaar mechanisme dat kan worden waargenomen via de opengewerkte wijzerplaat. Zijn werk is rustig, wat zeker zal worden gewaardeerd door mensen die op zoek zijn naar een product dat hun rust niet verstoort. Het horloge heeft de vorm van een klassieke wekker.
Grote afmetingen: 26 cm x 8 cm x 33 cm (lengte x breedte x hoogte) kunnen dit product het belangrijkste element van slaapkamer-, woonkamer- of kantoordecoratie maken. Het past perfect bij interieurs in industriële of steampunk-stijl. Je kunt het op het nachtkastje leggen, op de plank in de boekenkast of in het midden van de woonkamer. Het horloge is gemaakt van metaal, wat de betrouwbaarheid en duurzaamheid garandeert. De zwarte kleur van de behuizing past perfect bij de messing accessoires. De cijfers zijn groot en duidelijk, waardoor het gemakkelijk is om de tijd te lezen, zelfs vanaf een grotere afstand.
Producteigenschappen:
wekker
heeft een zichtbaar mechanisme,
het product was van metaal,
zwart horloge met messing accessoires,
afmetingen: 26 cm x 8 cm x 33 cm (lengte x breedte x hoogte),
duidelijke cijfers