Wandklok Zwart LOANN, Ø 76 CM Met Romeinse Cijfers

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  Product Van De Hoogste Kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Producten Worden Zorgvuldig Ingepakt Met Folie En Karton En Gratis Geleverd 1 Tot 10 Werkdagen Via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je Hebt 14 Dagen Vanaf Ontvangst Van Het Pakket Om Het Contract Zonder Opgaaf Van Redenen Te Herroepen.

279.99

De zwarte LOANN wandklok is een decoratief element dat je huis uniek zal maken. Soms kan een klein detail het karakter van het interieur veranderen. De originele klok zal niet alleen een waardevolle decoratie zijn, maar zal ook een functioneel accessoire worden.
De zwarte LOANN wandklok heeft een zichtbaar mechaniek . Je kunt het accessoire aan de muur hangen in de woonkamer, hal of keuken. Bijzonder opmerkelijk zijn de elegante Romeinse cijfers op de wijzerplaat .
De diameter van de klok is 76,5 centimeter , waardoor de toevoeging behoorlijk wat ruimte inneemt op een vrije muur. Het product is gemaakt van hoogwaardig kunststof. De zwarte LOANN wandklok zal perfect zijn voor interieurs die zijn gedecoreerd in een industriële of moderne stijl. Het accessoire is ook een geweldig cadeau-idee voor dierbaren.
Product eigenschappen:
zwarte LOANN wandklok
het product onderscheidt zich door een zichtbaar mechanisme
het accessoire kan aan de muur gehangen worden in de woonkamer, hal of keuken
de klok heeft elegante Romeinse cijfers op de wijzerplaat
de diameter van de klok is 76,5 centimeter
het accessoire was gemaakt van plastic
een perfecte aanvulling op interieurs in industriële of moderne stijl
de klok zal een geweldig cadeau zijn voor een geliefde.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wandklok Zwart LOANN, Ø 76 CM Met Romeinse Cijfers” te beoordelen