Wandklok Radar Zwart LOA Ø 76 CM

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  Product Van De Hoogste Kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product Word Gratis Geleverd 1 Tot 15 Werkdagen Via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je Hebt 14 Dagen Vanaf Ontvangst Om Het Contract Zonder Opgaaf Van Redenen Te Herroepen.

 279,99

Artikelnummer: 58567 Categorieën: , ,
Wat dacht u van een originele klok in uw interieur? Met zijn zichtbare bewegende tandwielen zal de “Loa” -klok het verschil maken!

Origineel ontwerp
Perfect voor een vintage of industrieel geïnspireerde kamer, de “Loa” klok voegt precies de juiste hoeveelheid originaliteit toe, zonder het te overdrijven. De zichtbare tandwielen die al zijn charme uitoefenen, worden benadrukt door de wijzers en de uurcijfers die in dezelfde metallic kleur zijn geverfd.

Een gemakkelijke klok
Deze klok is eenvoudig te installeren en gemakkelijk te onderhouden. Hij heeft een metalen haak waarmee hij gemakkelijk met een spijker aan de muur kan worden bevestigd. De voorkant is bedekt met een glas dat zorgt voor een snelle reiniging met een geschikt reinigingsmiddel.

Sfeer: Retro Factory
Afmetingen: D. 76,5 x D. 8,5 cm
Materiaal uurwerk + mechaniek: Polypropyleen
Glas materiaal: Glas
Naaldmateriaal: aluminium
Batterijtype (n): 3 x AA LR6
Inclusief batterij (en): Nee
Installatietype: hangend
Stil: ja
Gewicht: 4,45 kg
2 jaar garantie: Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wandklok Radar Zwart LOA Ø 76 CM” te beoordelen