Wandklok VINTAGE Ø 45 CM Donkergrijs

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  Product Van De Hoogste Kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product Word Gratis Geleverd 1 Tot 8 Werkdagen Via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je Hebt 14 Dagen Vanaf Ontvangst Om Het Contract Zonder Opgaaf Van Redenen Te Herroepen.

 125,01

Artikelnummer: 137466 Categorieën: ,
Bent u op zoek naar een grote metalen klok in retrostijl? Dit model is een schot in de roos. Het zal perfect een lege muur in de keuken, slaapkamer of woonkamer versieren. Het doet enigszins denken aan de karakteristieke uurwerken die ooit op stations hingen. De letters in het midden van de wijzerplaat hebben ook een vintage-esthetiek.
De diepzwarte kleur geeft het absoluut elegantie, en witte en duidelijke cijfers zijn duidelijk zichtbaar op een donkere achtergrond. Decoratieve aanwijzers eindigen met een zeer nauwkeurige aanduiding van een bepaald uur of minuut. Het schild zelf is vrij groot – de diameter is maar liefst 45 cm . De klok heeft een handige ring waaraan hij gehangen kan worden. Voor de goede werking van het apparaat is één AA-batterij nodig.  
Product Eigenschappen:
metalen retro klok
lijkt op oude uurwerken
past in de keuken, slaapkamer, woonkamer
donkere kleur is vol elegantie
witte cijfers zijn duidelijk zichtbaar op een zwarte achtergrond
het apparaat heeft precieze richtingen
de diameter van de klok is 45 cm
1 AA-batterij is vereist.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wandklok VINTAGE Ø 45 CM Donkergrijs” te beoordelen