Wandklok Oldman Ø76 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  Product Van De Hoogste Kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product Word Gratis Geleverd 1 Tot 8 Werkdagen Via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je Hebt 14 Dagen Vanaf Ontvangst Om Het Contract Zonder Opgaaf Van Redenen Te Herroepen.

135.00

Artikelnummer: 162376 Categorieën: ,
Oldman wandklok is een geweldige oplossing voor iedereen die niet alleen stiptheid, maar ook praktische decoratieve elementen van apparatuur op prijs stelt. De klok is een van de gebruiksvoorwerpen die niet mogen ontbreken in jouw interieur.
Oldman-wandklok, van gewone klokken onderscheidt zich voornamelijk door het gemak van het aflezen van de tijd (grote en duidelijke cijfers) en het esthetische ontwerp. De meest modieuze kleur van dit seizoen is een garantie dat de klok tegelijkertijd perfect zal zijn voor je huis. De stabiele structuur maakt de klok tot een uiterst praktisch en functioneel item , want hij neemt weinig ruimte in en is ook nog eens super leesbaar.
Het geheel is verkregen uit hoogwaardige grondstoffen en componenten, wat een lange gebruiksduur garandeert. Het universele ontwerp van de wijzerplaat en wijzers zal karakter aan uw huis geven . Deze klok is nog steeds het beste en uiterst functionele cadeau-idee, dat vooral wordt aanbevolen voor iedereen die functionele en moderne accessoires waardeert en voor wie elk detail telt.
Product Eigenschappen:
de klok is gemaakt van hoogwaardige materialen,
klassieke kleuren en universeel design,
de mogelijkheid om overal in huis te zijn,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wandklok Oldman Ø76 CM” te beoordelen