Wandklok MIKE Ø 57 CM Met Romeinse Cijfers

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  Product Van De Hoogste Kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product Word Gratis Geleverd 1 Tot 8 Werkdagen Via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je Hebt 14 Dagen Vanaf Ontvangst Om Het Contract Zonder Opgaaf Van Redenen Te Herroepen.

 120,00

Artikelnummer: 179406 Categorieën: ,
Je weet nooit wanneer je misschien een grote wandklok in klassieke stijl nodig heb. Groot in zijn formaat, maar ook in het effect dat het creëert. Het is moeilijk om de Romeinse cijfers die de wijzerplaat omlijsten niet op te merken. Simpele cijfers zouden niet hetzelfde effect hebben gehad. Het is geen toeval dat ze worden aangetroffen in geweldige producten , zo fascinerend dat ze een vermelding verdienen. De angst om een ​​grote wandklok in een klassieke stijl niet te kunnen beheren, zou u aan het denken kunnen zetten, maar het lijdt geen twijfel dat Big de juiste optie is voor grotere ruimtes.
Dominante materiaal : metaal
lengte (cm) : 58
breedte (cm) : 58
hoogte (cm) : 5.5
diameter (cm) : 58

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wandklok MIKE Ø 57 CM Met Romeinse Cijfers” te beoordelen