Wandklok Met Zichtbaar Mechanisme, Ø 70 CM Met Houten Frame

, , ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 109,00

Artikelnummer: 37945 Categorieën: , , ,
De wandklok dat gespecialiseerd is in huisdecoraties die verrassen met originaliteit en uniciteit. De klok is perfect voor de woonkamer, hal, kantoor of slaapkamer, hij past perfect bij het ruwe, loft-interieur van het appartement.
Deze zeer effectieve klok met Romeinse cijfers zal zeer nuttige en onconventionele wanddecoratie zijn. De heldere instelling van de klok geeft hem karakter en laat hem opvallen met zijn originaliteit. Absoluut de grootste uniciteit wordt toegevoegd door het zichtbare klokmechanisme, metalen tandwielen zijn een perfecte afwerking van het item. Een perfect en stijlvol cadeau voor liefhebbers van vintage decoraties.
Producteigenschappen:
De wandklok imponeert met zijn uniekheid en contrasterende rand
Ideaal voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor
Het zichtbare klokmechanisme geeft het een uiterst origineel karakter
Merkproduct van Mandee dat gespecialiseerd is in interieurdecoratie.