Wandklok Met Zichtbaar Mechanisme LOFT Ø 57 CM

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 95,95

Artikelnummer: 37576 Categorieën: , ,
Een in industriële stijl opgehangen klok is een uitstekende interieurdecoratie. Wanneer u voor dit product kiest, kiest u een uniek item, een uniek ornament en natuurlijk functionele en essentiële decoratieve klok. Vorm, grondstof en natuurlijk kleur zijn de grootste troeven. Zwarte klokken van metaal zijn een must-have decoratief element van de afgelopen maanden. Als u dit type klok kiest, weet u zeker dat u tegelijkertijd een stijlvolle en unieke decoratie kiest en dat een wandklok die in elk huis nodig is, voor iedereen noodzakelijk en zeer praktisch is.
Producteigenschappen:
Design wandklok in een moderne stijl
Elegante wandklok in industriële stijl
Unieke interieurdecoratie
Ronde klok gemaakt van hoogwaardige materialen