Wandklok Met Romeinse Cijfers & Sleutelmotief Ø 40 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 122,00

Artikelnummer: 49410 Categorieën: ,
Wandklok met Romeinse cijfers en sleutelmotief, Ø 40 cm . Bij het kiezen van accessoires voor uw droominterieur moet u naast het kiezen van een praktisch product ook letten op het uiterlijk. Een gadget dat beide functies kan combineren, is absoluut een horloge. Overtuig uzelf ervan dat u met zijn hulp het uiterlijk van uw slaapkamer eenvoudig kunt aanvullen met een uniek tintje!
De wandklok is een product met een unieke, interessante uitstraling . De klok heeft een wijzerplaat met een sleutelmotief. Uur- en minutenwijzers zijn in dezelfde vorm gemaakt. Het gelijkmatig tikken van het binnenwerk heeft een ontspannend en rustgevend effect. De wandklok heeft de traditionele vorm van een cirkel.
Grote afmetingen: 40 cm (diameter) kunnen van dit product het belangrijkste element maken bij het inrichten van een jeugdkamer, woonkamer, slaapkamer of kantoor. Het past perfect bij interieurs die zijn gedecoreerd in vintage, retro of industriële stijl. Je kunt hem ophangen aan de hoofdmuur van de woonkamer, in de gang, in de keuken of boven het bed. Het horloge is grotendeels gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. De lichtgrijze, vervaagde framekleur past goed bij het donkere interieur. De wijzerplaat is voorzien van Romeinse cijfers, die om drie, zes, negen en twaalf uur zijn vervangen door een sleutelvormig element.
Producteigenschappen:
Wandklok,
het interieur heeft een hoofdthema,
het product was grotendeels gemaakt van hoogwaardig kunststof,
horloge in lichtgrijs,
afmetingen: 40 cm (diameter),
duidelijke Romeinse cijfers

 

wandklok-met-romeinse-cijfers-sleutelmotief-o-39-cm-afmetingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wandklok Met Romeinse Cijfers & Sleutelmotief Ø 40 CM” te beoordelen