Wandklok LOFT Met Zichtbaar Mechanisme Ø 57 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 179,00

Artikelnummer: 49414 Categorieën: ,
Wandklok met zichtbaar mechanisme, Ø 57 cm . Wanneer u accessoires voor uw droominterieur kiest, is het de moeite waard om naast een product met een interessant ontwerp aandacht te besteden aan de functionaliteit ervan. Een gadget die beide functies kan combineren, is absoluut een horloge. Zie zelf dat je met zijn hulp het uiterlijk van je slaapkamer eenvoudig kunt aanvullen met een unieke touch!

 

wandklok-loft-met-zichtbaar-mechanisme-o-57-cm

De loft wandklok van Mandee is een product met een interessante, unieke uitstraling . De klok heeft een zichtbaar mechanisme dat zichtbaar is via de opengewerkte wijzerplaat. Het gelijkmatige tikken van het mechanisme dat binnen werkt, heeft een kalmerende en ontspannende werking. De loft wandklok heeft een klassieke cirkelvorm.
Grote afmetingen: 57 cm (diameter) kunnen dit product het belangrijkste element maken voor het decoreren van de woonkamer, jeugdkamer, slaapkamer of kantoor. Idealiter past het bij interieurs in industriële, steampunk- of retrostijlen. Je kunt het aan de hoofdmuur van de woonkamer, in de gang, in de keuken of boven het bed hangen. De klok is gemaakt van metaal, wat zijn sterkte en degelijkheid garandeert. Het zwarte frame is perfect afgestemd op de koperen inzetstukken. De cijfers zijn duidelijk en groot, wat het gemakkelijk maakt om de tijd te lezen, zelfs vanaf een grotere afstand.
Producteigenschappen:
loft wandklok,
heeft een zichtbaar mechanisme,
het product was van metaal,
horloge in bruine kleur met messing accessoires,
afmetingen: 57 cm (diameter),
Romeinse cijfers wissen