Wandklok LOFT Met Tandwielmotief Ø 58 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 129,00

Artikelnummer: 45012 Categorieën: ,
Wandklok , decoratief met het motief van tandwielen in de klok, Ø 58 cm is een onvervangbare oplossing voor iedereen die waarde hecht aan niet alleen stiptheid, maar ook praktische inrichting van decoratieve artikelen. De klok behoort tot items die niet in uw appartement mogen ontbreken.
Wandklok, decoratief met het motief van klokwielen, Ø 58 cm van gewone klokken, wat vooral opvalt is het gemak van het lezen van de uren (duidelijk zichtbare cijfers) en het originele ontwerp. De lichtgewicht constructie garandeert dat de klok een uiterst praktisch en functioneel artikel is omdat hij een kleine ruimte inneemt en uiterst leesbaar is.
De klok is gemaakt van zeer goede kwaliteit grondstoffen , wat duurzaamheid garandeert. Het ongewone ontwerp van de wijzerplaat en de wijzers zullen charme toevoegen aan uw appartement. Deze klok is ook het beste en uiterst nuttige idee voor een geschenk, dat vooral wordt aanbevolen voor iedereen die functionele en moderne apparatuuraccessoires roemt en voor wie elk klein ding belangrijk is.

 

wandklok-loft-met-tandwielmotief-o-58-cm

Producteigenschappen:
De klok was gemaakt van zeer goede kwaliteit grondstoffen
De mogelijkheid om overal in huis te lokaliseren
Tijdloze stijl
Origineel ontwerp
Buitengewoon gemak om de tijd te lezen.