Wandklok FEEL, Ø 29,5 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 50,00

Categorieën: ,
Deze moderne decoratieve klok komt uit de decoratieve collectie van Modernklokken. Zijn stilistisch eenvoudige vorm, contrasterende kleuren, die een betere zichtbaarheid van de aanduidingen van de klok bevorderen, en de uitstekende kwaliteit van het vakmanschap vertalen zich in zijn stijlvolle en zeer klassieke look.
Deze ronde wandklok heeft echter nog een, misschien wel belangrijker voordeel. Hij is uitgerust met een extreem stil en discreet mechanisme, zodat zijn werk het vredige ritme van het leven in uw huis of kantoor niet verstoort. Het moderne en zeer elegante design maakt deze decoratieve wandklok tot een decoratie van vrijwel elk interieur. Het werkt goed in een kamer, woonkamer, kantoor en zelfs als keukenklok.
Product eigenschappen:
  • zwarte wandklok met stil mechaniek
  • metalen klok met een klassiek design
  • stijlvolle en praktische wanddecoratie
  • decoratieve klok met seconden, gevoed door AA-batterij

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wandklok FEEL, Ø 29,5 CM” te beoordelen