Wandklok Decoratieve Retro LOFT Ø60 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 239,00

Artikelnummer: 39051 Categorieën: ,
Wandklok, decoratief in retrostijl, groot Ø60 cm  is een onvervangbare oplossing voor mensen die waarde hechten aan niet alleen stiptheid, maar ook praktische decoratieve items op het gebied van apparatuur. De klok hoort bij artikelen die niet in uw appartement mogen ontbreken.
De wandklok, decoratief in retrostijl, groot Ø60 cm van gewone klokken onderscheidt zich vooral door een probleemloze tijdsaanduiding (grote cijfers) en een stijlvol ontwerp. De modieuze kleur maakt de klok tegelijkertijd ideaal voor uw interieur. Het lichtgewicht ontwerp maakt de klok een uiterst praktisch en functioneel artikel , omdat hij een kleine ruimte in beslag neemt en tegelijkertijd goed leesbaar is. Het geheel is gemaakt van uitstekende kwaliteit grondstoffen en componenten, wat zorgt voor duurzaamheid van gebruik.
Het stijlvolle ontwerp van de wijzerplaat en de wijzers zullen charme toevoegen aan uw interieur. Deze klok is ook het beste en uiterst functionele idee voor een geschenk , dat vooral wordt aanbevolen voor iedereen die functionele en aanzienlijke accessoires op prijs stelt, evenals degenen voor wie elk detail belangrijk is.

 

wandklok-decoratieve-retro-loft-o60-cm

Producteigenschappen:
Wandklok, wijzer met een diameter van 60 cm
Extreem aantrekkelijke kleuren en ontwerpen
De mogelijkheid om op elke gewenste plek te plaatsen
Origineel ontwerp dat stijl zal geven aan uw interieur
Buitengewoon gemak om de tijd te lezen.