Vintage Wandklok LOFT XXL 118 CM

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 358,99

Artikelnummer: 36812 Categorieën: , ,
Als je van origineel design en stilistisch verfijnde decoratieve accessoires houdt, zal deze houten wandklok jou zeker verrassen. Dit is een extreem grote ronde klok die de klassieke stijl van het interieur als geen ander benadrukt. De metalen klok uit het aanbod van Poolse ontwerpers onderscheidt zich niet alleen door zijn indrukwekkende afmetingen, maar ook door zijn originele vorm en voorbeeldige kwaliteit van afwerking. De gepresenteerde decoratieve klok is een unieke designklok waarvan het uiterlijk en de selectie van grondstoffen verwijzen naar de meest modieuze trends: retro en vintage. Dankzij zijn ongebruikelijke schoonheid zal deze grote metalen klok er geweldig uitzien, vooral op de zolder of in de ruime kamer. Je kunt hem ook gebruiken als woonkamerklok of als originele keukenklok. Deze unieke retro klok is gemaakt van extreem solide en resistent metaal en duurzaam hout. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat het zijn charme voortijdig verliest.

 

 

 

Product eigenschappen:
Designklok gemaakt van metaal en hout, geïnspireerd door vintage stijl
Retro klok met een prachtig design en geweldig vakmanschap
Decoratieve, extra grote wandklok voor verschillende kamers
Ronde klok aangedreven door AA-batterij