Zwarte Vintage Tafelklok Met Elegant Metalen Handvat

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 99,99

Artikelnummer: 39125 Categorieën: ,
Zwarte vintage tafelklok met een elegant handvat, gemaakt van metaal,  is een geweldige oplossing voor iedereen die niet alleen waarde hecht aan stiptheid, maar ook aan praktische decoratieve accessoires. De klok is een van de accessoires die niet in huis mag ontbreken.

zwarte-vintage-tafelklok-met-elegant-metalen-handvat-1

Zwarte vintage tafelklok met een elegant handvat, gemaakt van metaal uit gewone klokken, scheidt vooral het gemak van het aflezen van de tijd (grote cijfers) en origineel design. De zwarte kleur zorgt ervoor dat de klok een schitterend licht en donker decor controleert. Het strakke ontwerp maakt de klok een zeer praktisch en functioneel artikel, omdat hij een kleine ruimte inneemt en tegelijkertijd goed leesbaar is. Het geheel is gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid.
Het originele ontwerp van de wijzerplaat en de wijzers zullen stijl toevoegen aan elk licht of donker interieur. Deze klok is ook een geweldig en uiterst functioneel idee voor een geschenk, dat vooral wordt aanbevolen voor iedereen die functionele en elegante accessoires van de apparatuur waardeert en voor wie elk element belangrijk is.
Producteigenschappen:
B43,5 x L42 x H11,5 CM
tafelklok om op een dressoir of bureau te zetten,
extreem aantrekkelijke stijl,
uur- en minutenwijzers,
bevat Romeinse cijfers,
handig formaat waarmee u de huidige tijd kunt regelen,

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zwarte Vintage Tafelklok Met Elegant Metalen Handvat” te beoordelen