VINTAGE Metalen Wandklok – Grijs Ø 90 CM

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 129,00

Artikelnummer: 31249 Categorieën: , ,
Als je op zoek bent naar een echt  effectieve wandklok . Dit is een  designklok  geïnspireerd op de meest trendy trends. Een vintage klok  kan de schoonheid van elk interieur naar voren halen, zodat je hem met succes in de  gang kunt gebruiken, of als een klok voor de woonkamer of woonkamer.
Wanneer u voor dit product kiest ,  kiest u een uniek item , een uniek ornament en natuurlijk functionele en decoratieve klok die voor iedereen nodig is. Vorm, grondstof en natuurlijk kleur zijn de grootste troeven.  Grijze klokken van metaal  zijn een must-have decoratief element van de afgelopen maanden.
De klok is gemaakt van duurzaam, solide metaal , dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat deze snel wordt vernietigd. Zeker, zo’n  stijlvolle wandklok  is het waard om lang thuis te hebben, omdat  hij niet snel uit de mode raakt.
Producteigenschappen:
Design wandklok in vintage stijl
Zeer grote klok, perfect als klok voor de woonkamer, woonkamer of keuken
De diameter van de klok is maximaal 90 cm
Duurzame en slijtvaste metalen klokconstructie
Grijze decoratieve klok, aangedreven door AA-batterij (niet inbegrepen)