Vintage Grijze Metalen Wandklok Ø 37 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 79,99

Artikelnummer: 162261B Categorieën: ,
De wandklok “VINTAGE” is ontworpen in retrostijl. Een perfecte decoratie voor uw appartement of kantoor. Gemaakt van metaal, zwart. De metalen klok combineert retrostijl met moderniteit in de vorm van exclusieve wijzers en een stil mechanisme.
Een klok met een diameter van 37 cm met Romeinse cijfers die groot en gemakkelijk te lezen zijn. Samen geven ze een fantastisch effect. Een klok van het bekende Nederlandse merk modernklokken.nl is een perfect cadeau-idee voor een ander.
Product eigenschappen:
moderne constructie,
van hoge kwaliteit,
metalen structuur,
metalen tips,
modern ontwerp,
perfecte decoratie voor een appartement of kantoor,
zwarte retro klok,
perfect cadeau.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vintage Grijze Metalen Wandklok Ø 37 CM” te beoordelen