Valley Elegante Kroonluchter

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 25 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 889,00 1.785,00

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:
Creativiteit krijgt een onconventionele vorm in de kroonluchter van Valley. Een standaard minimalistische plafondlamp dient als uitgangspunt voor dit stuk, en van daaruit volgt het ontwerp een inventieve route. Een reeks gebogen stalen staven drapeert over de ronde steunstang, met lampvoeten aan beide uiteinden van elke stang. Deze armaturen wisselen hun korte en lange zijden af, variëren in hoeverre de bollen naar beneden komen en creëren een intrigerende vorm die danst tussen symmetrisch en asymmetrisch. Door het aantal en de plaatsing van de lampen kunnen grote lichtstralen in de kamer en over het ondersteunende frame worden verspreid, wat een uitstekende sfeer oplevert die past bij het voortreffelijke beeld.
Met minder rommel en meer creativiteit is Valley een haalbaar hoog ontwerp. Geïnspireerd door de oprichter van de grootmoeder van Valley Lighting, een schilder en een meester in antiekzoekers, mixt klassiek met hedendaags, zonder daarbij kwaliteit op te offeren. Ontworpen met doordachte eenvoud, belichamen Valley verlichtingsarmaturen vorm en functie in perfecte harmonie.
Technische Gegevens
Is Inclusief lampen: Ja
Techniek: geverfd
Plaats: Hotel Room
Item Type: Pendant Lights
Materiaal: metaal
aantal lichtbronnen: 20
lampenkap Kleur: Zwart / Zilver & Chrome
Ophangketting: 80 cm verstelbaar
Basistype: E14
Afwerking: ijzer
Lichtbron: LED-lampen
Voltage: 90-260V
Fitting: E14
Stijl: klassiek
Voltage: 110V 120V 220V 230V 240V alles OK

 

Kleur

Koud Wit LED, Warm Wit LED

color

Chrome Lamp, Goud Lamp

size

D100 CM, D60 CM, D80 CM

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Valley Elegante Kroonluchter” te beoordelen