Unieke Dubbele Retro Ropro Moderne Hanglamp

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 300,00

Artikelnummer: APP419-2CP Categorie:
De lamp is gemaakt van metaal met een masker aan het plafond. De lamp heeft een traditionele E27-draad die in de meeste lampen wordt gebruikt. De kabellengte kan worden aangepast aan de kamer of opstelling – het hangt allemaal af van uw verbeeldingskracht. Modern design met gaten waardoor licht doordringt geeft de ruimte een prachtig karakter en een unieke uitstraling. De vorm van de lampenkap kan enigszins worden gewijzigd, druk gewoon op of buig individuele elementen. Hierdoor wordt de lamp specialer en unieker.
Technische Gegevens
Model: APP419-2CP
Type lamp: Plafond – hangend
Afmetingen regendouche: 100 cm
Gebruikte draad: E27
Stroomvoorziening: Netwerk
Lichtbron inbegrepen: Nee

 

unieke-dubbele-retro-ropro-moderne-hanglamp-afmetingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Unieke Dubbele Retro Ropro Moderne Hanglamp” te beoordelen