Unieke Design Wand Biohaard 55 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 25 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 600,00

Categorieën: ,
Exclusief en modern ontwerp met stalen rooster aan de voorkant dat de vlam van buitenaf beschermt.
De biochimen bieden een alternatief voor traditionele open haarden voor degenen die willen genieten van een vuur met echte vlammen zonder de noodzaak van werken of voorzieningen. Ze werken dankzij een Alcohol van natuurlijke oorsprong en een hoog energetisch vermogen, waardoor een gevoel van bijna onmiddellijke warmte wordt bereikt. Deze Alcohol behorend tot het assortiment van hernieuwbare energieën, geeft alleen waterdamp af in een zwakke hoeveelheid op het moment van verbranding, waarmee je ook dampen en as kunt vergeten.
Je kunt een echt vuur krijgen zonder rook, geuren of giftige gassen ….. en vooral: ZONDER WERKEN !!!
Het DEMETER-model is een speciaal biochimenea, omdat het een modern ontwerp heeft, dankzij de exclusieve voorkant waarvan het op een eenvoudige manier kan worden geëxtraheerd. Het is perfect om op elk moment van het jaar een warme en flirterige toets aan elke kamer te geven en met je mond open te laten voor zowel je familie als vrienden.
Met de brandstoftank kunt u de opening regelen om de hoogte van de vlam te regelen.
features
Aan de muur gemonteerde bio-haard met afneembare voorkant.
Maatregelen (LxPxH): 55 x 25 x 60 cm.
Geschatte warmtevermogen: 2 KW.
Gewicht: 10 kg
Geëmailleerde stalen behuizing.
Capaciteit: 1 tank van 1,20 L, gemaakt van roestvrij staal, zodat de weerstand ervan een veilige garantie is. Bevat glasvezel voor meer veiligheid.
Echte vlammen, gevoel van bijna onmiddellijke warmte.
Geen geuren of dampen
Onafhankelijk van een andere energiebron, zoals gas of elektriciteit
Bevat een hulpmiddel voor afsluiten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Unieke Design Wand Biohaard 55 CM” te beoordelen