Ultra Dior Inbouw Haard 80 CM Rechts

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd 1 tot 20 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 1.300,00

De structuur van de biohaard is gemaakt van 3 mm dik ketelstaal, gepoedercoat met hittebestendige verf. De oven is gemaakt van een golfbrander van geborsteld roestvrij staal, 1,5 mm dik en 505 mm breed. 3 mm dikke stalen branderdeksel, 1 liter brander.
De container is voorzien van een absorberende cartridge (safe bio-liner), die ontworpen is om de vloeistof als een spons op te nemen en het morsen van biobrandstof te voorkomen (bij uitgieten tot 50% van de brandercapaciteit). Bovendien verlaagt de cartridge de temperatuur van de vloeistof enigszins, wat ook de veiligheid beïnvloedt.
De biohaard heeft vlamregeling, de brander is voorzien van een schuifafsluiter, waardoor de biobrandstof in 2 tot zelfs 4 uur opbrandt.
De biohaard heeft een 4 mm dikke strook gehard glas wat het veiligheidsniveau positief beïnvloedt. Het glas is licht getint en gemonteerd met twee houders.

De biohaard is ontworpen om in een inbouw of een voorbereid gat te plaatsen, ook in de muur. In het geval van gipsplaatconstructies wordt hun vuurvaste uitvoering aanbevolen. In het midden, net achter de brander, bevinden zich ventilatieopeningen die de temperatuur onder de brander gelijk maken en het risico op onderdruk bij overstroming van biobrandstof minimaliseren.
Binnen biohaarden zijn producten van de hoogste kwaliteit die op de Poolse markt verkrijgbaar zijn met handmatige branders. Ze zijn de enigen gemaakt van ketelstaal met een dikte tot 3 mm. Hun prijs weerspiegelt de precisie van het vakmanschap, dus ze worden aangeboden waar kwaliteit en veiligheid een prioriteit zijn.
Het Inside-model is perfect voor woonkamers en woonkamers. De kwaliteit van het vakmanschap en de gebruiksveiligheid zorgen ervoor dat ze met succes worden geïnstalleerd in openbare plaatsen zoals hotels, pensions, restaurants. Binnenhaarden worden ook geëxporteerd naar landen als Duitsland, Groot-Brittannië, Slowakije en Italië.
Technische Gegevens
Afmetingen: breedte 800 mm, hoogte 450 mm, diepte 350 mm. Gewicht 25 kg.
Het type Right betekent dat het een biohaard op de hoek is met een open rechterzijde.
De biohaard heeft dubbele wanden. Er is thermische isolatie aangebracht in de boven-, zij- en achterwanden tussen de wanden, waardoor de invloed van temperatuur op objecten net boven de bovenwand van de biohaard kan worden geëlimineerd. In het onderste deel van de biohaard is het onderste deel van de haard verborgen tussen de muren, waardoor de brander niet onder de biohaard uitsteekt.
Set bevat:
biohaard met brander;
gasaansteker;
handvat voor het regelen van de vlam;
handleiding;
2x 1 liter biobrandstof met PZH-goedkeuring.

ultra-dior-inbouw-haard-80-cm-rechts-7

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ultra Dior Inbouw Haard 80 CM Rechts” te beoordelen