Tyla Moderne LOFT Wandklok 40,8 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 99,00

Artikelnummer: 36772 Categorieën: ,
Wandklokken zijn populair en tegelijkertijd zeer praktische decoraties voor elk huis. Klokken kunnen de stilering van het interieur prachtig aanvullen, u in staat stellen de lege ruimte van de muren verstandig te gebruiken en tegelijkertijd de tijd bepalen. Stijlvolle moderne klokken van Mandee worden ook gekenmerkt door een zeer origineel ontwerp en kleuren. In het geval van de gepresenteerde klok is het momenteel een nobele en modieuze combinatie van zilver en wit. Dit is een unieke decoratieve klok met een witte wijzerplaat die elk elegant interieur perfect decoreert, ongeacht het doel. Je kunt het met succes in de woonkamer gebruiken, als woonkamer- of keukenklok. Deze zilveren ronde klok is gemaakt van resistent en duurzaam kunststof en metaal, en dankzij de hoge standaard van vakmanschap.

 

tyla-moderne-loft-wandklok-408-cm

Producteigenschappen:
Stijlvolle witte decoratieve klok in een zilveren lijst
Ronde klok met een modern design en unieke kleuren
Praktische wandklok en originele wanddecoratie in één
Metalen klok aangedreven door AA-batterij
Een stil werkende klok met een discreet mechanisme
Origineel product van MANDEE