Staand Biohaard Wit Gelakt Staal DIO

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 20 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 1.200,01

Artikelnummer: 57182 Categorie:
Staande biohaard in wit gelakt staal met veiligheidsglas.
Produceert geen rook, geur of vuil.
Biohaarden bieden een alternatief voor traditionele haarden voor diegenen die willen genieten van een vuur met echte vlammen zonder dat er werken of installaties nodig zijn. Ze werken dankzij een Alcohol van natuurlijke oorsprong en hoog energetisch vermogen, waardoor een vrijwel onmiddellijk warmtegevoel wordt bereikt. Dit Alcohol Behorend tot het assortiment hernieuwbare energie, geeft het alleen zwakke waterdamp af tijdens de verbranding, dus u kunt ook dampen en as vergeten. Met de DIONYSUS kachelachtige staande biohaard geniet u van een gezellig huis in uw woonkamer of een andere kamer om de warmte van de vlammen te voelen met een unieke en charmante sfeer
Afmetingen (LxBxH): 64 x 32 x 100 cm
Gewicht: 25 kg
Geschatte warmteafgifte: equivalent aan 2,5 kW
Afwerking: Staal gelakt in zwart-witte kleur Verbrandingsblok gemaakt van roestvrij staal, dus de weerstand ervan is een veilige garantie. Echte vlammen, bijna onmiddellijk hittegevoel. Schoon, rook- en asvrij en gemakkelijk te onderhouden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Staand Biohaard Wit Gelakt Staal DIO” te beoordelen