Spectrum Bio Brander 2020 NEW Design

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 2.139,00

Artikelnummer: BIO0024 Categorieën: ,
Witte open haard Bio Spectrum
De Biofireplace Spectrum is een combinatie van roestvrij staal, gehard glas en gepoedercoat staal. Het model kan vrij worden ingesteld. De biofireplace vanwege zijn afmetingen is geweldig voor ruime woonkamers evenals voor openbare plaatsen. Biohaard wordt niet aanbevolen voor buiteninstellingen.
Praktische informatie:
Afmetingen: hoogte 920 mm, breedte 1100 mm, diepte 250 mm. Gewicht: 45 kg
Staande biovuurplaats, behuizing van 1,5 mm dik staal, semi-gestructureerde witte semi-mat.
Een brander van recht geborsteld roestvrij staal met een breedte tot 800 mm en een inhoud van 2 liter werd gebruikt. De haard bevat een speciaal inzetstuk dat werkt als een spons – de gegoten biobrandstof trekt erin (veilig bio-inzetstuk). Deze oplossing elimineert het risico van het morsen van biobrandstof. Het wordt aanbevolen om tot 1/2 van de ovencapaciteit te vullen.
Aan beide zijden werd een 4 mm dik gehard glas voor de haard geïnstalleerd. De ramen zijn enigszins verduisterd.
Biobrandstoffen worden in ongeveer 2 uur verbrand, afhankelijk van de aanpassing van de klep.
Er is een aparte veilige ruimte onder de biovuurplaats, waardoor de biovuurplaats functioneel is.
De kit bevat:
· Bio-open haard met haard;
· Gehard glas;
· 2x 1 liter biobrandstoffen;
· Gasaansteker;
· Gebruikershandleiding;
· Handgreep voor vlamregeling en blussing.