Shine Led Moderne Plafondlamp Met Afstandsbediening

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  Product Van De Hoogste Kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product Word Gratis Geleverd 1 Tot 8 Werkdagen Via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je Hebt 14 Dagen Vanaf Ontvangst Om Het Contract Zonder Opgaaf Van Redenen Te Herroepen.

 500,00

Artikelnummer: APP770-6C Categorieën: ,
De lamp met het masker is gemaakt van metaal. De lampenkappen zijn gemaakt van kunststof. Dankzij de gebruikte materialen is de lamp esthetisch en duurzaam, en de lampenkappen zijn een perfecte lichttransporteur, waarbij bovendien het originele ontwerp behouden blijft.
De lamp hangt met een ketting (in een stoffen hoes) aan de ring. De kettinglengte is 63 cm. Het is mogelijk om de ketting weg te laten bij het monteren van de lamp. De totale hoogte wordt dan 27 cm
Het unieke uiterlijk sluit geen enkele opstelling uit – de eenvoudige stijl zorgt ervoor dat de lamp in elk type kamer past, inclusief de keuken, woonkamer en kinderkamer.
De lamp wordt verkocht met een afstandsbediening waarmee we de parameters kunnen regelen.
Afstandsbediening functies:
– aan / uit
– lichter / dimmen
– veranderen van de kleurtemperatuur (3000K-6000K)
Technische Gegevens
Soort lamp: Plafond – hangend
Dimensies: 90 x 70
Gebruikte draad: Geïntegreerde LED-bron
Stroomvoorziening: Netspanning ~ 220V – ~ 240V
Lichtbron inbegrepen: Ja
Aantal lichtpunten: 6
Kleurtemperatuur: 3000K – 6000K
Vermogen: 120 W.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shine Led Moderne Plafondlamp Met Afstandsbediening” te beoordelen