Shena Led Hanglamp Met Afstandsbediening

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 189,95

Artikelnummer: APP395-CP Categorie:
De lamp is gemaakt van hoogwaardig metaal dat bestand is tegen krassen of mechanische beschadigingen. De unieke, mooie vorm van de armatuur voegt alle karakter en stijl toe, dankzij de ledstrip verbruikt de lamp zeer weinig energie en behoudt hij een zeer lange levensduur.
De lamp past ondanks zijn zeer karakteristieke uitstraling ook perfect in elk ander decor. De lengte van de kabels kan vrij worden aangepast, afhankelijk van uw fantasie.
Het unieke uiterlijk sluit geen enkele opstelling uit – de eenvoudige stijl zorgt ervoor dat de lamp in elk type kamer past, of het nu een keuken, woonkamer of slaapkamer is.
Het veranderen van de kleur / helderheid van het licht is vloeiend, zonder het “sprong” -effect. Mogelijkheid om meerdere lampen te bedienen met één afstandsbediening.
Technische Gegevens
Model: APP395-CP
Soort lamp: Plafond – hangend
Dimensies: 52 x 52 cm
Gebruikte draad: Geïntegreerde LED-bron
Vermogen: Netspanning ~ 220V – ~ 240V

 

 

shena-led-hanglamp-met-afstandsbediening-2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shena Led Hanglamp Met Afstandsbediening” te beoordelen