Sensa Moderne Led Hanglamp Met Afstandsbediening

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 200,00

Artikelnummer: APP388-CP Categorie:
De lamp is gemaakt van hoogwaardig metaal dat bestand is tegen krassen of mechanische beschadigingen. De unieke, mooie vorm van de armatuur voegt alle karakter en stijl toe en dankzij de ledstrip verbruikt de lamp heel weinig energie en behoudt hij een zeer lange levensduur.
De lamp past ondanks zijn zeer karakteristieke uitstraling ook perfect in elk ander decor. De lengte van de kabels kan vrij worden aangepast, afhankelijk van uw fantasie.
Het unieke uiterlijk sluit geen enkele opstelling uit – de eenvoudige stijl zorgt ervoor dat de lamp in elk type kamer past, of het nu een keuken, woonkamer of slaapkamer is.
PRODUCT EIGENSCHAPPEN :
Uniek, elegant ontwerp
Eenvoudige structuur die past in elke kamer van het huis
Snelle en probleemloze installatie
Perfect decoratief element
MOGELIJKHEID VAN CONTROLE VAN MEERDERE Lampen met ÉÉN OP AFSTAND
De set bestaat uit : bouwpakket, afstandsbediening
De verandering van de KLEUR / HELDERHEID VAN HET LICHT SETS VLOT , ZONDER EEN ” JUMP ” EFFECT

 

sensa-moderne-led-hanglamp-8

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sensa Moderne Led Hanglamp Met Afstandsbediening” te beoordelen