Samea 2 Kant Doorkijk Inbouwhaard 90 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 1.000,00

Deze luxe inbouwhaard is gemakkelijk te installeren in een bestaande muur of schouw, waarbij de haard dient als een doorkijkhaard. Afgewerkt met hoogwaardige materialen en strakke vormgeving past deze haard in elk interieur.
De Samea 2 Kant Doorkijk Inbouwhaard 90 CM is een speciale ‘doorkijk’ haard. Dit betekent dat deze haard na het inbouwen dient om 2 ruimtes van elkaar te scheiden, maar tegelijkertijd te verbinden met elkaar. Plaats deze haard in een muur of schouw om zo van 2 zijden van de vlammen te kunnen genieten. 
De Samea 2 Kant Doorkijk Inbouwhaard 90 CM is verkrijgbaar in 2 versies: de 900 en de 1200. Daarnaast is het mogelijk om de diepte van de haard op maat aan te passen tussen 15 cm en 35 cm. Kies daarvoor je variatie op de product pagina.
Eigenschappen
Afmetingen: 900 x 500 x 250
Kleur: Zwart
Materiaal: INOX roestvrij staal
Capaciteit: 1,5 liter bio-ethanol
Brandtijd: 2 tot 3 uur met 1 liter bio-ethanol
Gewicht: 12 kg
Warmteafgifte: 2 kW

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Samea 2 Kant Doorkijk Inbouwhaard 90 CM” te beoordelen