Same Luxor Zwarte Bad / Doucheset

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  Product Van De Hoogste Kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product Word Gratis Geleverd 1 Tot 20 Werkdagen Via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je Hebt 14 Dagen Vanaf Ontvangst Om Het Contract Zonder Opgaaf Van Redenen Te Herroepen.

 479,99

Artikelnummer: 77451 Categorie:
Same  is een designpareltje dat in de hoogste sferen beweegt. De buitenste samenstelling van dit stuk bestaat uit een paar elementen, namelijk een bad uitlaat en een douche uitlaat die op de kraan zelf is aangesloten.
Watervaluitloop: de watervalbadkraan met brede watervaluitloop zorgt voor een grote waterstroom die het bad in een snel tempo vult.
Hoge flexibiliteit: handdouche met 60 “roestvrijstalen doucheslang om te voldoen aan de douchebehoeften van gezinsleden; dubbele handgrepen om temperatuur en volume te regelen, terwijl de knop het mogelijk maakt om water naar de bad uitloop of handdouche te leiden.
Keramische klep met 2 functies: maakt soepele en gemakkelijke functieomschakelingen en een lange levensduur mogelijk. Met slechts één handgreep kunt u snel de temperatuur en stroom aanpassen.
Duurzaamheid: gemaakt van hoogwaardig loodvrij massief messing en afgewerkt in roest- en corrosiebestendig matzwart voor extra duurzaamheid en betrouwbaarheid.
GRATIS VERZENDEN : LEVERTIJD 1 – 20 WERKDAGEN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Same Luxor Zwarte Bad / Doucheset” te beoordelen