Ronde Wandklok COLONIAL, LOFT Hout Ø 58 CM

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 140,00

Artikelnummer: 45013 Categorieën: , ,
De ronde wandklok COLONIAL , hout, Ø 58 cm, is de perfecte oplossing voor mensen die waarde hechten aan niet alleen punctualiteit, maar ook praktische decoratieve interieurartikelen. De klok behoort tot de accessoires die in geen enkel appartement mogen ontbreken.
De ronde wandklok COLONIAL, houten, Ø 58 cm van klassieke klokken, verschilt voornamelijk in de mogelijkheid om de uren (duidelijk gemarkeerde cijfers) en het esthetische ontwerp te lezen. De meest modieuze kleur dit seizoen zorgt ervoor dat de klok in elk appartement perfect is. Het nette ontwerp zorgt ervoor dat de klok een uiterst praktisch en functioneel artikel is omdat hij een kleine ruimte inneemt en tegelijkertijd leesbaar is.
De klok is gemaakt van uitstekende kwaliteit grondstoffen , wat zorgt voor duurzaamheid. Het esthetische ontwerp van de wijzerplaat en de wijzers zullen charme toevoegen aan uw appartement. Deze klok is ook een sensationeel en extreem goed idee voor een geschenk, dat speciaal door ons wordt aanbevolen voor iedereen die functionele en aanzienlijke uitrustingselementen waardeert, en voor wie elk detail belangrijk is.

 

ronde-wandklok-colonial-loft-hout-o-58-cm

 

Producteigenschappen:
De klok is gemaakt van componenten van uitstekende kwaliteit en grondstoffen
Tijdloze kleuren
De mogelijkheid om te zoeken naar een locatie die het meest geschikt is voor u
Tijdloze stijl
Esthetisch ontwerp
Buitengewone transparantie bij het lezen van de tijd.