Romea Stijlvolle Moderne Hangklok 30 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 85,00

Artikelnummer: 36818 Categorieën: ,
Als het geluid van een tikkende klok je soms te vervelend lijkt, koop dan deze stille wandklok van MANDEE, die je niet alleen leuk vindt voor discretie van actie, bruikbaarheid, maar ook voor stijlvol, zeer modern design. Deze zilveren klok is niet alleen een praktisch onderwerp. Het ook een zeer smaakvolle wanddecoratie die elk interieurarrangement dat is gericht op stijlvolle en tijdloze elegantie zal verfraaien. Deze ronde klok gebruik je met succes in de woonkamer, hal, als woonklok of keukenklok. Deze metalen klok is een ingenieuze en succesvolle combinatie van vele voordelen. Origineel en smaakvol design, grote en duidelijke cijfers, discreet mechanisme en natuurlijk nobele kleuren zijn de voor de hand liggende kwaliteiten.
Producteigenschappen:
stijlvolle ronde decoratieve klok in een zilveren frame
designklok met modern design en unieke kleuren
praktische wandklok en elegante wanddecoratie tegelijk
hoogwaardige metalen klok aangedreven door AA-batterij
stille klok met een discreet mechanisme

 

romea-stijlvolle-moderne-hangklok-afmetingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Romea Stijlvolle Moderne Hangklok 30 CM” te beoordelen