Quala Design Wandhaard Met Stalen Front

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 20 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 538,99

Artikelnummer: 8039 Categorie:
Heb je er altijd van gedroomd om een open haard in huis te hebben? Nu is het mogelijk, en ook in elke kamer en op een eenvoudigere en goedkopere manier dan ooit tevoren.
Het werkt dankzij een ecologische Alcohol van natuurlijke oorsprong en een hoog energetisch vermogen, waardoor een gevoel van bijna onmiddellijke warmte wordt bereikt. Deze Alcohol die tot het assortiment van hernieuwbare energiebronnen behoort, geeft alleen waterdamp af in een zwakke hoeveelheid op het moment van verbranding, wat betekent dat je ook dampen, geuren en as kunt vergeten.
Het voorpaneel van deze bio-haard met muurschildering, die twee roestvrijstalen platen combineert met twee zwarte, geeft het een heel speciale stijl aan de muur van elk huis. Bovendien geeft het verticale ontwerp een vleugje originaliteit. Geniet van een nieuw decoratief product bij u thuis, dat ook zorgt voor een comfortabele warmte voor de koudste dagen van de winter, of een intieme sfeer voor speciale gelegenheden op elk moment van het jaar.
Het model CAF-06SS heeft een bescherming die het mogelijk maakt om het aan elke muur te hangen, en heeft een bevestiging set met de schroeven en staven die nodig zijn om het op te hangen, bijna alsof het een schilderij is. Het zal erg weinig tijd kosten om het te laten werken zodra u het in uw huis hebt.
Wat houdt de aanbieding in?
CAF06SS
3 verbrandingstanks
Aan- en uit gereedschap
Wandinstallatiepakket
Gebruikshandleiding
voordelen:
Modern ontwerp
Gevoel van bijna onmiddellijke warmte. Hoog warmtevermogen
De bio-openhaard is gemonteerd. Je hoeft het alleen maar op de gewenste plek te plaatsen
Geen werken nodig, geen dampen
Produceert echte vlammen
Schoon, zonder rook of as en eenvoudig onderhoud.
Onafhankelijk van een andere energiebron, zoals gas of elektriciteit.
De brandstof voor de biochimeneas geeft tijdens de verbranding alleen waterdamp af in zeer kleine hoeveelheden.
features:
Bio-haard aan de muur (inclusief montageset)
Afmetingen (LxPxH): 60 x 90 x 25 cm
Gewicht: 20 kg
Geschatte warmtevermogen: gelijk aan 2,5 kW
Afwerking: roestvrij staal en zwart
3 verbrandingstanks gemaakt van roestvrij staal.
Inclusief gereedschap om de vlam te doven

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Quala Design Wandhaard Met Stalen Front” te beoordelen