Qala Beton Hanglamp 3B

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 10 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

499.95

Artikelnummer: 3B Categorie:
Het model Levels 3B is een unieke lamp met drie betonnen schijven als kap, verwijzend naar fabrieken met meerdere verdiepingen. Zijn eenvoud benadrukt perfect het industriële karakter van de lamp.
De lamp is gemaakt van de hoogste kwaliteit gespecialiseerde architectonische betonmix. Hun kleuring wordt verkregen uit 100% natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van kunstmatige kleurstoffen; en een speciale manier om ze te maken, zorgt voor een uitzonderlijke porositeit, waardoor de natuurlijke schoonheid van beton zichtbaar wordt. Het geheel wordt aangevuld met metalen elementen, waarvan sommige gepoedercoat zijn.
De betonlamp Levels wordt in Polen geproduceerd, volledig met de hand gemaakt en ondanks de repetitieve productie toch met de hand gemaakt.
De auteur van de lamp wilde de schoonheid van de natuur naar boven halen en op een strikte manier belichten. De lamp is met de hand gegoten, waardoor het aandeel synthetische ingrediënten, inclusief de lijm, tot een minimum wordt beperkt, zodat elk betonnen element enigszins van elkaar kan verschillen. Het tweede aspect van natuurlijkheid is het voortschrijdende roestmotief dat de levensduur van de lamp laat zien. Metalen elementen kunnen er al sporen van hebben op het moment van aankoop en de roestbehandeling is een normaal verschijnsel, maar tegelijkertijd veilig voor de duurzaamheid van de lamp.
De lamp is getest door het Elektrotechnisch Instituut in Warschau op gebruiksveiligheid; Daarnaast heeft het het CE-keurmerk.
Gegevens:
hoogte: 350 mm;
doorsnede: 200 mm;
gewicht: 4,4 kg;
kabellengte: 130 cm.
Informatie:
uitvoering: een gespecialiseerde mix van architectonisch beton en metalen elementen;
gevlochten draad: zwart;
lampkleur: grijs;
lichtbron: 1x E27 / max 60W;
jaar van uitgave: 2015.
Aanbevolen lampen voor dit model:  T-300.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Qala Beton Hanglamp 3B” te beoordelen