Poqt Zilveren Kandelaars 2-delig

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 89,95

Artikelnummer: POL23 Categorie:
ELEGANT ONTWERP: Deze kandelaarset van zilverkristallen zit op een mooie voet boven een cilindervormige theelichthouder. Het hele lichaam van de cilinder is omgeven door kristallen kralen, die schijnen en heel mooi in elegante look onder kaarslicht.
100% HANDGEMAAKTE BALKRISTALLEN: Elke kristallen cilinder van de kandelaarset bestaat uit geselecteerde hoogwaardige achthoekige K9-kristalkralen.  De kandelaarset van kristalglas geeft uw bruiloft of interieurdecoratie een uniek gevoel van stijl en elegantie.
HARDWAREFACILITEITEN VAN HOGE KWALITEIT: De basis en de staaf van de kandelaarhouderset zijn gemaakt van hoogwaardig vernikkeld materiaal dat is bewerkt door spuitgieten, polijsten, galvaniseren, polijsten, enz.
BETROUWBARE GELEGENHEDEN EN TIJD: De Zilveren kristallen kandelaarhouderset past het beste op vlamloze elektronische kaarsen of theelichtkaarsen.
Afmetingen
Deel 1 10 x 30 CM
Deel 2  10 x 35 CM

poqt-zilveren-kandelaars-2-delig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Poqt Zilveren Kandelaars 2-delig” te beoordelen