Oude Wandklok 50 x 70 CM Rechthoekig

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 299,00

Uitverkocht

E-mail zodra de voorraad beschikbaar is

Artikelnummer: 45672 Categorieën: , ,
Oude wandklok, klok voor de keuken, woonkamer, 50 x 70 cm, Wandklok behoort zeker tot die items die niet mogen ontbreken in de uitrusting van het huis van een stipt persoon.
Wandklok in oude stijl, keuken- en woonkamerklok, 50 x 70 cm, wordt vooral gekenmerkt door probleemloos tijdlezen (goed contrasterende cijfers), zeer stil mechanisme, modieuze kleuren en tijdloos design. Een nette en leesbare wijzerplaat is een garantie dat de klok erg praktisch is, de klassieke kleuren zorgen ervoor dat de klok perfect past bij elke grootte van het interieur, ongeacht de kleur en stijl. Het universele klokontwerp geeft uw appartement karakter. De wandklok past perfect in zowel de gang als elke andere kamer.
Het geheel is gemaakt van hoogwaardige materialen die tevredenheid van gebruik garanderen. Wandklok is ook het beste en zeer functionele idee voor een cadeau voor elke gelegenheid.

 

oude-wandklok-50-x-70-cm-rechthoekig

Producteigenschappen:
De klok is gemaakt van materialen van zeer goede kwaliteit, die tevredenheid over het gebruik garandeert,
Extreem stil mechanisme,
Tijdloos design,
Een leesbare wijzerplaat vertaalt zich in probleemloos lezen van de tijd,
Totale afmetingen: hoogte (cm): 70, lengte (cm): 50, breedte (cm): 7, 5,
Werkt op batterijen.