Only Wandklok Met Zichtbaar Mechanisme Ø 37 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 124,99

Artikelnummer: 37574 Categorieën: ,
Een klok in industriële stijl is een uitstekende interieurdecoratie. Door voor dit product te kiezen, kiest u voor een uniek ding, een unieke decoratie en natuurlijk een functionele en noodzakelijke decoratieve klok. Vorm, grondstof en natuurlijk kleur zijn de grootste troeven. Zwarte klokken van metaal zijn een onmisbaar decoratief element van de afgelopen maanden. Door voor dit type klok te kiezen, weet u zeker dat u ook kiest voor een stijlvolle en unieke decoratie en een essentiële en zeer praktische wandklok voor elk huis.
Product eigenschappen:
design wandklok in moderne stijl
elegante wandklok in industriële stijl
unieke interieurdecoratie
ronde klok gemaakt van hoogwaardige materialen
only-wandklok-met-zichtbaar-mechanisme-o-37-cm-3

only-wandklok-met-zichtbaar-mechanisme-o-37-cm-3

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Only Wandklok Met Zichtbaar Mechanisme Ø 37 CM” te beoordelen