Onala Houten Vintage Hanglamp

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 25 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 489,95

Materiaal en proces: vintage ijzer, kleur van hoge kwaliteit, hoge sterkte, oxidatiebestendigheid, anticorrosief, roest niet. Het oude protocolvakmanschap behoudt de klank en textuur van de protocollen.
Hanglamp in retrostijl, afmetingen: 110 x 12 x 12 cm (L x H x B), hanglamp met hoogteverstelling, lengte: 80 cm. 
Lichtbron: de lamp is ontworpen voor E27-lampen (lampen niet inbegrepen). U kunt uw favoriete lamp met E27-schroefdraad kiezen.
Materialen: hanglamp in retrostijl is perfect voor gang, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, keuken, restaurant, café, hotel, bar, studio, club, magazijn etc.
100% tevredenheidsgarantie: ONLT behandelt de klantervaring als de belangrijkste oplossing. Neem contact met ons op als u vragen heeft over het product.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onala Houten Vintage Hanglamp” te beoordelen