Nereo Bio Inbouwhaard 90 x 40 CM

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 500,00

Een biohaard met een eenvoudig en modern design, een originele decoratie van elk interieur. De elegante vorm laat toe om de inrichting van zowel de woonkamer als de slaapkamer te benadrukken.
Biologische haarden aanvaarden geen beperkingen, vereisen geen ingewikkelde installatie of aansluiting op het schoorsteenkanaal, zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken , ze zullen goed werken in een ruim huis en een kleiner appartement.
Biohaarden zijn ook een uitstekende oplossing voor interieurontwerp, omdat het brede scala aan producten de implementatie van de meest originele ideeën mogelijk maakt.
Ze worden gestookt met ecologische brandstof in de vorm van een vloeistof, wat resulteert in een echt vuur .

NATUURLIJKE WARMTE
De biohaard verhoogt de temperatuur tot enkele graden Celsius, afhankelijk van de hoogte van de vlam en de grootte van het interieur.
100% van de geproduceerde warmte gaat naar de kamer, waardoor de biohaard een extra verwarmingsbron kan zijn.
COMFORTABEL GEBRUIK
Giet de biobrandstof gewoon tot het niveau dat in de container is aangegeven. Het is op elk moment mogelijk om de vlam aan te passen en te doven.
Denk eraan om de kamer waarin de biohaard staat te ventileren.
GARANTIE VAN KWALITEIT
Biohaarden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Het productieproces wordt uitgevoerd in overeenstemming met wereldnormen, wat wordt bevestigd door het ISO 9001: 2015-certificaat.
TOT TWEE INSTALLATIEMOGELIJKHEDEN
Wandmontage : kan aan de muur worden gehangen met montagepennen (inbegrepen in de set).
Individuele ontwikkeling : kan gemonteerd worden in een nis of op een speciaal voor dit doel gebouwd decoratief element dat uit de muur steekt.
Zet in op VEILIGHEID
Het productieproces van de biohaard wordt gecontroleerd door TÜV Rheinland Polska – de biohaard heeft het Duitse TÜV-veiligheidscertificaat.
De TÜV-gecertificeerde container heeft een extra speciale kamer die het morsen van brandstof door onbedoeld overvullen van de tank voorkomt. Het heeft ook een indicator voor het maximale brandstofpeil.
Een absorberend inzetstuk in het midden van de container vermindert het brandstofverbruik en beschermt tegen het morsen van biobrandstof door het kantelen van het apparaat.

nereo-bio-inbouwhaard-40-x-90-cm-1

nereo-bio-inbouwhaard-40-x-90-cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nereo Bio Inbouwhaard 90 x 40 CM” te beoordelen