Nara Industriële Wandklok Ø 40 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  Product Van De Hoogste Kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product Word Gratis Geleverd 1 Tot 8 Werkdagen Via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je Hebt 14 Dagen Vanaf Ontvangst Om Het Contract Zonder Opgaaf Van Redenen Te Herroepen.

78.95

Artikelnummer: 148482 Categorieën: ,
Wandklok voor de keuken, woonkamer, metaal , grijs, Ø 40 cm. Dit is een geweldige oplossing voor iedereen die functionele en praktische decoratieve artikelen in huis waardeert. De wandklok is zeker een van de items die een punctueel persoon niet mag missen.
Wandklok voor de keuken, woonkamer, metaal, grijs, met een diameter van 40 cm, kenmerkt zich vooral door het gemak van het aflezen van de tijd (leesbare cijfers), een ongewoon stil mechanisme, modieuze kleuren en een stijlvol design. De lichte en goed leesbare wijzerplaat zorgt ervoor dat de klok erg praktisch is, de klassieke kleuren zorgen ervoor dat de klok perfect in je interieur past, ongeacht de kleur en stijl die erin heersen. Het modieuze ontwerp van de klok geeft karakter aan elk appartement. De wandklok past perfect in zowel een kinderkamer als elke andere kamer.
Het geheel is gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor tevredenheid bij het gebruik. De wandklok is ook een sensationeel en zeer nuttig cadeau-idee voor elke gelegenheid.
Product Eigenschappen:
de klok is gemaakt van hoogwaardige materialen
extreem stil mechanisme
modieus ontwerp
leesbaar schild
totale afmetingen: diameter (cm): 40, hoogte (cm): 56
batterij aangedreven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nara Industriële Wandklok Ø 40 CM” te beoordelen