Mooda Wandklok Met Romeinse Cijfers Ø 37 CM

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

89.00

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: 42302 Categorie:
Wandklok, metaal VINTAGE, Ø 37 cm, grijs is een sensationele oplossing voor mensen die waarde hechten aan niet alleen stiptheid, maar ook praktische interieur decoratieve elementen. De klok behoort tot producten die niet in uw interieur mogen ontbreken.
Wandklok, metalen VINTAGE, Ø 37 cm, grijze kleur van gewone klokken onderscheidt zich vooral door het gemak van leesuren (grote aantallen) en origineel ontwerp. Universele kleur zorgt ervoor dat de klok tegelijkertijd zowel licht als donker decor briljant controleert. Het nette ontwerp garandeert dat de klok een zeer praktisch en functioneel artikel is omdat hij weinig ruimte inneemt en ook goed leesbaar is.
Het geheel is gemaakt van hoogwaardige grondstoffen , wat zorgt voor duurzaamheid van gebruik. Het ongebruikelijke ontwerp van de wijzerplaat en de wijzers zullen stijl toevoegen aan zowel licht als donker decor. Deze klok is ook een ideaal en uiterst functioneel idee voor een geschenk, dat speciaal door ons wordt aanbevolen voor iedereen die waarde  hecht aan functionele en elegante accessoires en voor wie elk detail belangrijk is.

 

mooda-wandklok-met-romeinse-cijfers-o-37-cm

Producteigenschappen:
De klok is gemaakt van hoogwaardige componenten en grondstoffen
Universele kleuren
Originele stijl
Originele constructie
Buitengewone duidelijkheid over het lezen van de uren.