Modulaire Witte Stalen Vloer Biohaard 100 CM

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 20 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 1.980,00

Artikelnummer: 21694 Categorie:
Bio-haard ideaal voor het scheiden van kamers in dezelfde kamer.
De Modulaire bieden een alternatief voor traditionele open haarden voor degenen die willen genieten van een vuur met echte vlammen zonder de noodzaak van werken of voorzieningen. Ze werken dankzij een Alcohol van natuurlijke oorsprong en een hoog energetisch vermogen, waardoor een gevoel van bijna onmiddellijke warmte wordt bereikt. Deze Alcohol behorend tot het assortiment van hernieuwbare energieën, geeft alleen waterdamp af in een zwakke hoeveelheid op het moment van verbranding, waarmee je ook dampen en as kunt vergeten.
Je kunt een echt vuur krijgen zonder rook, geuren of giftige gassen … en vooral: ZONDER WERKEN !!!!!!
Met het DANAE Modulaire geniet u van een gezellige woning in uw woonkamer of een andere kamer om de warmte van de vlammen te voelen met een unieke en charmante sfeer. Dankzij de grootte kunt u het gebruiken als een plank of als een scheidingsmodule voor gebieden of omgevingen.
Met uw brandstoftank kunt u de opening regelen om de hoogte van de vlam te regelen.
Modulaire vloer Biohaard.
Afmetingen (LxPxH): 100 x 30 x 70 cm
Gewicht: 32 kg
Geschatte calorische kracht: equivalent aan 3,5 kW
Afwerking: wit gelakt staal.
3L verbrandingsblok gemaakt van roestvrij staal, dus de weerstand is een veilige garantie.
Echte vlammen, gevoel van bijna onmiddellijke warmte
Schoon, rookvrij, asvrij en gemakkelijk te onderhouden
Onafhankelijk van een andere energiebron, zoals gas of elektriciteit
Bevat een hulpmiddel voor afsluiten
Decoratieaccessoires beschikbaar: stenen, boomstammen en esdoornbladeren (de accessoires moeten rond de tank worden geplaatst zonder deze te bedekken om ze niet te blokkeren). Accessoires zijn niet inbegrepen, maar je kunt ze gemakkelijk krijgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Modulaire Witte Stalen Vloer Biohaard 100 CM” te beoordelen